Bil lån-Billån


Ta lån med låg ränta, från 4,43% ränta! Klicka här >>

Bil lån eller billån ?

Att vilja låna pengar till en bil genom ett billån är mycket vanligt eftersom andelen av sveriges befolkning som äger en bil är så stor. Några bra råd när du skall skaffa ett billån är att kolla upp vilka som erbjuder bil lån och vilka som kan tänkas att bevilja dig ett bil lån. I Sverige finns det många olika företag som erbjuder billån och det är numera snarare en regel än ett undantag att bilmärkena själva erbjuder bil lån eller billeasing för att göra det enklare för svenskarna att köpa bilar.
När du skaffar ett billån så brukar det handla om summorna 100-200 tusen kr och det finns vissa krav på dig som skall låna och det är att du skall vara över 18 samt ha ett arbete och fast inkomst. När du ansöker om ett billån så behöver du genomgå en klasiskt kreditundersökning innan banken beslutar om du skall få ditt bil lån eller inte.

När du väl har fått ditt billån så skall det betalas tillbaka med jämna summor varje månad där både räntan och amorteringen ingår. Detta kallas ett annuitetslån och billånet betalas ut påen och samma gång vilket gör att du kan köpa bilen direkt eller välja att använda pengarna till andra saker. Självklart skall du inte gå och konsumera upp alla pengarna utan du bör istället välja att utbyttja ditt bil lån till att förvärva just en bil, annars kan dina relationer med banken bli aningen kyliga. Lycka till i jakten på billånet..

Mer fakta

https://www.lÃ¥neansökan.se/billån/

http://www.norrbanken.se/billån/

http://www.alfabanken.se/billån/