Bostadslån


Ta lån med låg ränta, från 4,43% ränta! Klicka här >>

Bostadslån till nästan alla

Den vanligaste orsaken till att man vill skaffa ett bostadslån är att man vil köpa en villa eller en fastighet som exempelvis ett fritidshud. Andra vanliga skäl är också att man vill fixa ett bostadslån för att köpa en bostadsrätt. Detta är särskilt vanligt i storstäderna och andra områden som karaktäriseras av tillväxt. Du kan få ett bostadslån av många olika skäl och några av dessa är om du vill köpa nytt eller renovera samt stambyten.

Oftast vill banken ha någon form av säkerhet för att ge dig ett bostadslån och det vanligaste brukar vara att belåna fastigheten mot ett bostadslån, men om du har exempelvis aktier eller andra tillgångar så brukar banken vara villig att låna ut pengar utan intäckning av fastighet eller bostadsrätt. Några av grundförutsättningarna till ditt bostads lån är att du skall vara myndig samt bör ha fast inkomst för att kunna sköta avbetalningarna på ett snyggt sätt. En av de banker som erbjuder bostadslån och bolån är SEB och FSB som kan ge erbjudande om räntefrihet i 6 månader men då resulterar detta oftast i att du får betala mer i ett senare läge för bostadslånet.

Tänk noga efter några extra gånger innan du skaffar ett bostadslån och överväg om du klarar av månadskostnaden utan att riskera allt för mycket. Du vill ju inte sätta dig i en svår sits tack vare bostadslånet som sedan kan få din ekonomi att gunga. Lycka till i jakten på ett bostadslån.